Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp
basicuitvaartbreukelen.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
137 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1027 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
6
3
Over-all een Voldoende
Paar punten: - aanbevolen drukkerij, wel keuze uit veel soorten kaarten, maar geen format hoe een standaard tekst eruit ziet. Wel fijn dat je rechtstreeks kon sturen. - rouwkamer maar tot 16.00 uur open, jammer dat het niet bv 1 avondopening is, we hadden mensen die van ver moesten komen, wilden in de avond komen - akte van overlijden niet gehad, zelf achter gekomen en gebeld, dit hoef ik niet in de gaten te houden maar is jullie taak. - verzekering had nog niet uitgekeerd, nog geen opdracht gekregen van jullie, zelf achtergekomen, is ook niet mijn taak - zullen de regels zijn van nwe noorder maar we vonden het niet menselijk dat wij 3-en ook op 1.5mtr moesten zitten, niet overal is dat zo, weten van andere mensen dat familie gewoon naast elkaar mocht zitten. Misschien toch in gesprek met ze om hiervoor uitzondering te maken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 3
Deskundigheid 3
01-06-2020 Rietbroek, Amsterdam
10
5
Perfect geregeld
Op 13 mei ‘20 overleed mijn moeder en we belden om 18 uur naar Uitvaart 24. De telefoniste deed het uitstekend en legde alles rustig en duidelijk uit. Al een zorg minder want via internet dit regelen gaf eerst een wat onzeker gevoel. Een uur later konden we mijn moeder uitgeleide doen. De volgende morgen kwam de uitvaartleidster Thea. Ze kwam bij ons thuis in coronatijd omdat we in onze woonkamer met gemak 5 meter uit elkaar zitten. Behalve dat. ze heel aardig en betrokken is merk je ook haar professionaliteit. Ook de uitvaart was heel goed verlopenThea deed het voorwoord en het afsluitende woord prachtig vertolkt. Ze had zich goed ingeleefd in info die we haar gaven over mijn moeder en onze familie. Heel veel dank Thea. En Uitvaart 24 is wat ons betreft een aanrader
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
31-05-2020 Beppie en Gerard Hellwich, Enschede
8
4
Gewoon goed
Prima uitvaart instelling
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-05-2020 T.boer, Putten
10
5
Alles voortreffelijk geregeld.
Een bijzonder goede uitvaart onderneming. Alles keurig geregeld. Heel redpectvol. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-05-2020 Frances van Bree, 's-Gravenhage
10
5
Hele fijne ervaring
Zeer professioneel, altijd beschikbaar, snelle service, fijne communicatie, duidelijkheid, niet de duur, meedenkend en vriendelijk.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-05-2020 moira, utrecht
9
4.5
De zorg van de medewerkers overtrof onze verwachtingen
Telefonisch contact met uitvaart 24 verliep uitstekend. Duidelijke uitleg gekregen over diverse mogelijkheden. Gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Onze wensen waren geen probleem. Respectvolle behandeling door de medewerkers ijdels de overbrenging.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-05-2020 Nijburg Raymond van, Nieuwegein
10
5
Sober, correct en waardig.
Als u op zoek bent naar een waardige én goedkope uitvaart, dan is Uitvaart24 een goede keuze.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-05-2020 Vincent, Leusden
10
5
Geweldig, heel persoonlijk en professioneel geregeld.
Bij zowel mijn moeder als mijn vader zijn we erg goed begeleid door Maikel de uitvaartbegeleider. Wat een warm en aardige man is dat. Hij wist ons beide keren te raken met zijn waardevolle levenswijsheden en steun tijdens de dienst. Met name in deze corona tijd was het fijn dat hij erbij was. Uitvaart 24 is zonder zorgen alles goed geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-05-2020 Lindy, Almere
10
5
Simpel en zonder gedoe maar erg netjes
Ik ben blij dat er een uitvaart zonder poespas mogelijk was, en ook erg blij met de lage prijs. Het past bij onze familie om het afscheid in te vullen op een moment dat ons uit komt (als de corona stress gezakt is), op een manier zoals wij dat zelf bepalen (dmv een as-uitstrooiing) en met alleen die mensen die ons na staan en zonder plechtige rituelen. Met 2 telefoontjes was alles netjes en professioneel geregeld. Heb al veel mensen gehoord die dit zelf ook erg interessant vinden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-05-2020 Wineke, Amsterdam
10
5
Uitvaart professioneel en vlot geregeld
Uitvaart24 heeft mij prima geadviseerd en op professionele wijze de uitvaart van mijn moeder geregeld in deze rare corona-tijd
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-05-2020 Els Molenaar, Huizen

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews